Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vankelmod


sjunger vilsna
vankelmodiga visor

vilseleder
dina tankar

du talar i tangotakt
ta
ta
ta
tada
da
da
da

det kryper och kliar i min hud
under dina händer

du klär mig i din tydlighet
i din union
i din riktning

snart är jag där

för en stund
i en
dans




Fri vers (Fri form) av KarolinaD
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-28 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD