Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undergångsåldern 2







 



en gång för mycket länge sedan

så hade jag ett riktigt, äkta

och meningsfullt liv
det var för jävla underbart

 








 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-07-28 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP