Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV RÄDD - tanka

Dagen utan liv

springer på snabba fötter

mot mörknande kväll

lägger sig rädd för natten

svarta tankar malande




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-07-30 17:37



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
grottekvarnen ska ge tusan i dig! Bra skrivet.
2020-08-04

  Solweig Jansson VIP
Stark text !
2020-08-02

  Cikoria Blå VIP
Läser precis en bok om åldrande och att vara rädd. Tog en paus. Går in på denna sida och det första jag får ögonen på är din text. Den handlade om samma sak.
Mycket bra skrivet.
2020-07-31

  AiA Maria den fria
Talande tunga ord av motsatsen till ljuset

Tack

2020-07-30

  Blomma-Stjärna VIP
åååh - så levande beskriven dödsrädsla!
kram!
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP