Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VATTENLEK - tanka

På bordets yta

blänkande vattenpölar

vinden gör vågor

en miniatyr av sjön

törstig ekorre dricker 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-31 18:28



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
fin iakttagelse av dig i tankans form
2020-08-04

  Cikoria Blå VIP
En tanka som ger bilder till mig.
Tack!
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP