Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta henne för given då hon är din

Så vakta på henne vart hon än går
Visa att du är riktigt svartsjuk
Därför ringer du till henne så ofta du bara kan
Minst ett par tre gånger i timmen
Ja, ge henne inte en chans att få komma undan
med några dumma undanflykter
Så håll henne kort
För om du gör allt det här så kan jag garantera dig
att du kommer att förlora henne med tiden
För var det inte slut med henne som du ville göra
utan att själv behöva göra slut?!
Tänkte väl det...

Ta henne för given då hon är din!

Ken Cassel
28/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-07-28 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel