Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som ännu inte har funnit någon ro

Ensamma själar smyger omkring i skuggorna och vägrar
ge upp hoppet om livet trots att de redan är döda
Vägrar att släppa taget då några av dem har dött en
onaturlig död medan andra har blivit mördade då
mördaren fortfarande går fri
Så de flyger där med vinden medan de viskar med varann
ibland träden och löven
Och inte fören de alla har fått upprättelse kan de ta sig till
den andra sidan för att få lite lugn och ro i sin själar
då det är det som felar
Sanningen bakom deras död...

De som ännu inte har funnit någon lugn och ro!

Ken Cassel
28/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-28 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag läste just om älvor =)

dom är pyttesmå...

grejen är den... att det har fastställts, att själen väger 21 gram. älvor kanke väger 21 gram också. så när man dör kommer man inte direkt till himlen, men man blir en minimänniska med superkrafter =)
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel