Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas disco

 

__________________________

Jag vill andas disco igen

känna musiken pulsera i kroppen

leva dygnsmått av nyanser

forma ny framtid

 

Samtala om allt och intet

tills timmarna vill vila

Jag vill omfamna en famn

när livet känns så kallt

 

              -----

 

Tänder ljus i dystert mörker

tills jag läkt hjärtat

ty jag vet att därute finns

        det jag söker

__________________________




Fri vers av Magica VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-29 03:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för min minnesresa, Magica.
2020-07-30

    ej medlem längre
Två gånger varje vecka byggde jag upp min kondition och självkänsla på dansgolvet med hjälp av en härlig kvinna och rytmiska discotoner. Tills natten kom, tills rätt famn öppnades.
2020-07-30

  Peter G VIP
vilken väldigt fin text!

fastnar särskilt för
"jag vill omfamna en famn när livet känns så kallt"

Fyndiga formuleringar!

2020-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan efter en kärleksfull relation!
2020-07-29

    ej medlem längre
Så fantastiskt hur du kan formulera dig i skrift. Jag bara älskar din text.
2020-07-29

  Öknens Ros VIP
Sluta aldrig hoppas, någonstans finns det du söker.
2020-07-29

  Maria Sundelin VIP
Full av drömmar
Kramar
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP