Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta upplevs olika beroende på vad den uppstår irån


Olika smärtor

Hjärtesorg
är en inre smärta
den gräver hål
långt in i själen
går inte att dövas

Skärsår 
är en yttre smärta
som känns 
men dövas
med bandage

Nervsmärta
känns 
genom både
kropp och själ
svår att döva

Oavsett orsak
orsakar smärta
ett uppehåll
i livets gång
för ett tag

- men skapar eftertanke




Fri vers av AjBi
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-29 06:29



Bookmark and Share


  arnold
Skölj min själ med honung för att lindra smärtan.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi