Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framsteg och bakåtblickar


Vrider
huvudet
och ser
längs vägen
jag har gått

Allt det
som har varit
och allt det
som jag fått

Blickar sedan
framåt
mot det som
komma ska

Tänker i mitt
stilla sinne

Att nog också
resten ska gå bra

Följer sedan vägen
som jag alltid gjort

Och alltid kommer
göra

Om än inte lika fort




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-29 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP