Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar ingenting för givet.

Adderar, subtraherar och dividerar.
Summan blir den samma hur jag än agerar.
Räknar på fingrar, kulram och tår.
Det kändes som att det var igår.
Jag levde ett liv som var helt utan dig.
Inget för mig, absolut inget för mig.
Dagar och månader och snart ett år.
Om jag visste receptet för hur det skall gå.
Skulle jag troligtvis faktiskt förstå.
Du väckte en sovande del utav mig.
Hoppas det var ett smart drag av dig.
Jag slumrar en stund och drömmer om livet.
Tar ingenting för givet.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-29 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover