Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad pratar jag om?

Jordbunden
jordnära
står med båda fötterna på jorden
vet sin plats
står stadigt
har en plan
vet vad du vill
vet vad som är rätt
känner empati
tänker mer på andra än dig själv
sätter den du älskar före dig själv
ser till hennes behov
är hjälpsam och snäll
ekonomiskt stadig
beredd att lyssna och förändra
gråta med om det behövs
skratta med, alltid
vuxna barn
egen lägenhet
älskar naturen
älskar att älska i naturen
älskar djur
beredd att uppoffra sig
söka det bästa för båda
älska att resa
vara ekonomisk men inte snål
stötta vid sjukdom.

oj det blev en lång lista...
Är det någon som vet vad det handlar om?





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-29 14:07



Bookmark and Share


    carinamnm
En önskelista...? :)
2020-08-05
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP