Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Sommarkväll

inne bland träden
dras urverk upp gång på gång
hackspettens kvällsjobb

© Eva Hedlund fd. Langrath




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-29 16:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa dessa djur, sannerligen en förundranseffekt. Du fångar det bra!
2020-07-30

    ej medlem längre
Jag hoppas hacke hackspett belönades för sitt idoga jobb.
Han har ju ett larvigt jobb som mättar.
Undrar om han hackar i det trädet som jag ska träd-krama idag.
Fröken Corona har ju utestängt den möjligheten: kramar för tvåbenta!
2020-07-30

  Nils-Robert
Kul text. Särskilt på våren då de häckar
2020-07-30

  thyra
Kul ljudassociation! Fint!
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP