Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våra färger

Jag vet inte vad de tänker när de ser oss tillsammans

Hand i hand

Ser de våra färger

Ser de hur vi komplementerar varandra

De har inte sett dig som jag har sett dig

Dina andetag 3am eller

Svettig kropp som söker mer eller

Mitt i ett gapskratt

De går förbi, tittar och jag känner hur blicken bränns

 




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-29 17:48



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Väcker frågor och nyfikenhet ...allt sägs inte rakt ut men sägs ändå rakt ut i denna - I like it! Bamm!
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa