Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur vattnet grönskar själen

Svartåns sköna ros

brer ut sitt trolska täcke

Hemlighetsfullt grönt




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-29 18:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Claude Monet hade visst näckrosdamm och målade serier av näckrosor. Var på tv för int så länge sen. Fin titel.
Men vet inte var Svartån ligger.
2020-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om näckrosor, vackra är dom och bladen täcker stora ytor.
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP