Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

60 sekunder

 

 

Allt handlar om 60 sekunder

 

Jag var på utflykt

I regn hagel åska och solsken

Gick över en bro till en liten ö

Du öppnade grinden

Vet inte ens om jag sa tack

 

Tillfällighet slumpen eller ödet

 

Sen lite senare igen gick du förbi mig helt plötsligt på gatan

Du vände dig om och titta på mig

Jaha där är han igen tänkte jag

 

Slumpen tillfällighet eller ödet

 

Jag sitter och tar mig en god kaffe i solen

Läser i en tidning

Sen hör jag rösten

Klarade du dig från skuren sen

Jag tittar förvånat upp

Han igen

Vad är detta...

 

Trevligt samtal inleds

Mina tankar snurrar under tiden

Vem är han

Förföljer han mig eller vad

Men ser bra ut...riktigt bra ut

Våra väger skiljs åt

Varför frågade jag inte ens om hans namn...

 

Ödet tillfällighet eller slumpen

 

På väg till bilen

Stannar till på vägen för ser en klänning jag tycker om

Och då står han där igen intill mig 

Förföljer han mig

Är han en galning

Vad vill han mig

Men snygg och trevlig är han

Utbyter igen ord för att sedan säga hej då

När jag vänder mig om för att gå

tar han tag i min hand och lägger en lapp där

Fråga inget säger han och så går han

 

Ödet slumpen eller tillfällighet

 

Vågar inte titta på lappen utan lägger den i fickan

Jag tar upp denså fort jag kommer hem

Där står

Slå en pling och kom...

Tänker jag verkligen inte göra

Men han såg ju bra ut...var ju riktigt charmig

 

60 sekunder 

innan eller efter

och vi hade aldrig setts

 

Slå en pling och kom...

 

Tillfällighet ödet slumpen eller är han bara en casanova...

 

Jag tar telefonen

och skickar ett sms

Skriver

Hur många sådana där lappar delar du ut per dag...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Anna Nyman VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-29 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman VIP