Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Göra stan

Promenerar i duggregnet
Åker halvtom spårvagn

Äter långsam lunch med vän
Promenerar i duggregnet
Kikar in i någon designbutik

Dricker ”kaffepåmaten” med en kaka tillsammans med vännen
Kikar in i någon udda klädbutik
Kikar in i någon keramikbutik
Kikar in i en butik med olivoljor, med vinäger
Kikar in i butik med handgjorda tvålar
Promenerar i duggregnet

Kikar in i butik med te och kaffe
Köper rökigt te och exklusivt kaffe
Promenerar i duggregnet

Smörgåsfikar med annan god vän
Promenerar i duggregnet

Åker halvfull spårvagn
Åker hem...

Det är gott med vänner
Det är gott med mat




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-29 20:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin vardag, lättsamt skildrad
2020-07-29
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB