Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsnektar och purpursprång

Jag är förälskad

I dunkla gryningsstrimman
I daggen som fuktar
mina ögons regnbågshinna

Förälskad är jag

I honungs nektarsötma
Dricker mig bortom
vett och sans

Jag är förälskad

I sommarbrisen som
sveper över havets
tunna sensibla hud

Förälskad är jag

I morgontystnadens
purpursprång över
himlens slåtteräng




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-29 21:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Naturen är en tung kärleksaspirant.

"Morgontystnadens purpursprång"

fina rader.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP