Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiv

En
Två
Fem

Frihetens leende
Är framgång
Som charmar
Orden är lena
Smeker
Jäms med
Ett trevande hjärtas slag
I en babyblå blues




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-29 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish