Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en röksignal för pingpongspelare


gina låg i viva mono


vill du ha den, jag har svett
alla är ytligare än mig, fulare
min glamour i titanias fett
puckar saphiskt för en stulare

den blir längre när du går
tänj din vrede mot min box it
smack it punktligt men igår
jag måste tvista tessios mixhit

det vill sig vind att kissa snett
för en feeder leker rulare
kåtar sumo cigg arrete
en bondes agent för fångad murare

vänd mig om och dela på vår tår
rör mig fel på alla andras smygtitt
rastlös låtsaskompis måna mår
i fogarnas matris begrundar stimpitt




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-07-30 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd