Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skapar Mitt liv

 

_______________

Vindstilla nätter

stormiga dagar

bladen faller

livet vänder

formas om

skiftar i nyans

 

Dagar som varit

ska jag lämna bakom

se fram mot horisonten

försöka att leva

så som jag vill

 

Det blir inte lätt

jag vet det

men det finns inga

andra vägar att gå

 

Likt bladen faller jag

men jag kan även

fångas av vinden

färdas i nya tider

           ---

Jag öppnar ögonen

_______________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-07-30 03:06



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
"försöka att leva som jag vill"
däri ligger kärnan till ett givande och uppbyggande liv.
2020-08-09

  Peter G VIP
Vi skapar våra liv varje dag; här har du skapat en väldigt fin text!
Med en känsla av hoppfullhet, inför en okänd framtid.

tycker mycket om slutversen;

"Likt bladen faller jag
men jag kan även
fångas av vinden

färdas i nya tider"

Bra!


2020-08-02

  petter rost
Väldigt vackert skriver du Magica, smärtsamt och på något sätt tröstande. Du strider och har alltid stridit så länge jag har känt till dig och din poesi – och du gör det utan käck och glättig optimist. Därför är du för mig en sann karaktär. Och för mig har din poesi på senare tid, säg lösligt nåt år tillbaka, vuxit och blommat upp på ett kännbart sätt – också det ett tecken på att du strider, går framåt och uppåt. Det är gott att få uppleva. Vi är väldigt många som ärligt skulle behöva säga: "Jag öppnar ögonen". Du gör det
2020-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om att lämna det gamla och välkomna det nya!

2020-07-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En hoppfull ton i orden, om att lämna det svarta bakom sig och se framåt.
2020-07-30

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Fint skrivet om att kraften att gå vidare och att kunna lämna det som varit.
2020-07-30

  Maria Sundelin VIP
Bra att du inte ger upp
Kramar
2020-07-30

    ej medlem längre
Vi väljer väl ALLA allt utom ”Corona-vägen”. Bara för att komma vidare medans ögonen öppnas på glänt...
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP