Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vän!


Böneman blödig!

Böneman gråter

trivs inte i hettan

Bön i förkovran

öppnar för

Frisk luft

då mår han

bättre!

Böneman

fröjdas

I Anden

hoppas

på löftet

Torkar tåren

Vill hela och

Läka!

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-30 03:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen.
2020-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en hälsning och önskar dig allt gott!
2020-07-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker och hoppfull dikt om svalare luft och bättre mående.
2020-07-30

    Lena Staaf VIP
Gråt kan vara förlösande. Vackra diktord med önska om svalka och läkning.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy