Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Versaler

 

Det smäller till igen och igen
Det ekar över området

Det kunde vara pistolskott
en olustig känsla och starka vibrationer


Är det nåt som är fel ändå?
En sista hög smäll någon skriker till
- jaaa

Trappan hamnar på rätt plats
och äntligen är det hela komplett.
Några skruvar så är  ny trappa
och en liten plats att sitta på när
solen skiner monterade och klara.

Den nya trappan får ett räcke och
äntligen kan vi gå in och sätta på

K A F F E T!!!

Ibland är det de små sakerna i livet man
vill skriva med versaler.

 

 




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-30 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det goda hantverket har fina belöningar
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP