Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasten


Ömsint formad
ur varsam hand

Trasten som
sjunger för mig
ibland

Blickstilla
utan att
röra en min
med kroppen
formad
så rund och fin

Snart flyger
den säkert
Det vet jag nog

Med vingarna
sträckta
över vår skog

Trasten skapad
ur varsam hand
Som sjunger
så vackert
för mig ibland




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-30 10:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fågeln som ger tröst och glädje,
flyg inte din väg
Sjung för mig i evigt
2020-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt fågelporträtt i rimmad dikt!
2020-07-30

  Margit Grell
Fina rader i bra rytm!
2020-07-30

  Margit Grell
Fina rader i bra rytm!
2020-07-30

  Sparvögat VIP
Underbara rader...
Så vackert!
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP