Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Lill-prosa Maxi 44



Prydnad

Otto stirrade på mig och skrek skitord:
Du är riktigt klok, din jävel.

Vad menade han? Jag blev sur, och livet dalade.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-07-19 08:05



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, men detta var ju beröm! Kanske var han bara avundsjuk?
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP