Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aktivitetsersättningen förslår inte.


Pengarna slut


Ersättning, ersättning!
Den där euforin
som du vet
bara skyler sanningen

Och ändå, ändå!
Sorglösa yra
som du vet måste dämpas
och är så oemotståndlig

Dammsugaren död
Det ilar i tänderna
Tabletterna tryter
Munsköljet sinar

Du tänker tillbaka
Det verkade räcka
Du hoppades kunna spara
en liten ynka slant

Så mycket, så mycket
dock återstår att täcka
och du kände det från början
men bullen var så god.



6/5 2020




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-30 11:26



Bookmark and Share


  Nanna X
Usch, känner igen min situation för några år sedan. Nu är läget bättre som tur är.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP