Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När män och kvinnor till slut fick lov att äta tillsammans.


Tre gånger tre


Tre utan trängsel
var det normala
Det fungerade alltid

Avstånden krympte
men ingen blygdes
och alla nådde

Vem tänkte just då att
det kunde bli början till
frihet och jämlikhet.



11/7 2020




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-30 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP