Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten inblick i fönstret på observatoriet, buskarna utanför är där vi får vara på men ibland blir det så spännande så vi bara måste gå fram till fönstret och kika in..


Vad är det som händer där.

Jag tänker på hajen med sin underbara..

Ja, ni vet den får nya tänder hela tiden..

Och så tänker jag på människan, men herregud!

Kan ingen vara bäst här,
kan ingen få oss att också få nya tänder hela tiden?

Vad har hajen som inte vi har?

Intelligens.

Ok, den var bra!

Killar, vad jobbar ni med nu?

Tänder och hur vi för över
hajens anlag till människan.

Bra! Ett sådant program behöver vi verkligen.

Dom tror vi är aliens.

Ja, vem vet vilka som speglar sig i oss.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-30 11:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Smart skruvad skrivelse
Att begrunda!
;)
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP