Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Sorry

Sorry, Zorro.
Jag dricker Zingo
och spelar bingo.
Har inte tid
att leka
lekar bleka.
Frid!




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-30 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP