Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustikväll utan stjärnfall...bagatell

 

 

Dyningen smeker

den solvarma stenhällen

drömmer sig bort från

karga höstnätter njuter

av ljumma vindars lek

 

med tankarna på

dig helt nära andas in

sensommarkvällen

på väg in i skymningen

under martallens grenverk

 

vaggas han till sömns

enslingen på ett öde

skär så när ändå

fjär älskar hon han håller

kär med en helt annan man

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-30 14:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ej en bagatell
mycken sorg
vemod
2020-07-31

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vilken vacker kärleksförklaring med ett vemodigt slut.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP