Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På fikat idag kom vi in på pilgrimsresan som normalt görs i den högtid som pågår nu. En tradition sen mer än tusen år är i år inte möjlig pga covid 19. En hisnande tanke historiskt sett.


Traditionsavbrott i coronatid

Berget Arafat

Millenniers pilgrimsmål

Coronaödsligt




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-30 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingenstans i Bibeln uppmanas vi att göra som muslimerna då de far till Mecka.
Om man verkligen är frälst är hela livet en pilgrimsfärd, och himlen är målet.

De kyrkligt störda vill inte veta av främlingskapet och kampmomentet.
2020-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Ararat. Inte Arafat. Han är död.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP