Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa som finns måste väl ändå vara

att få resa och se sig omkring runt om i världen
Att få uppleva och se det som inte finns här hemma
Andra kulturer med andra värderingar
Andra sorters namn på valörerna och sedlarna
än våran egen lilla Selma
Eller vad säger du
Borta bra men bäst är det hemma
Och det må stämma
Men då med mindre erfarenhet av livet då inte tog
chansen att få resa och träffa på lite nya människor
och ansikten att lära känna
Det som kan göra livet värt att leva
Men som sagt var är det en annan femma då du ändå
tänker stanna kvar hemma då det bara är du själv
som kan bestämma om hur du vill ha det...

Det bästa som finns måste väl ändå vara?!

Ken Cassel
30/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-30 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel