Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även den vackraste röda rosen har sina taggar

Så vad du än gör
Vårda den ömt och vattna den väl
För annars finns ju risken att det är du som får ett litet
stick i din själ då du inte behandlar rosen gott
Försöker att klippa av den sin stjälk vilket för den
känns helt fel då rosen inte ens lär hinna skrika
efter lite hjälp
HJÄLP!!!
För om du gör det lär rosen bara bli till en liten
blombukett som efter några dagar i vasen vissnar
då den tackar för sig och säger farväl
Dör lite snällt
Frågan är nu
Vill du verkligen det?

Även den vackraste röda rosen har sina taggar!

Ken Cassel
30/7-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-30 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel