Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Jag Vill Ha En Vän

Polarn sa det finns villiga flickor
Om du behöver en madrass
Och har du multum i lädret
Kan du stöta på en av klass

Sängvärme är inte problemet
Ett ligg kan få när jag vill
Men jag är less på vackra dockor
De räcker inte längre till
För jag vill ha en vän
För jag vill ha en vän

Jag har tröttnat på livet i svängen
Och på att doppa här och där
För varje gång känns det lika tomt
Efter det att jag stillat mitt trängande begär
För jag vill ha en vän
För jag vill ha en vän

Greta är en skönhet
Jag föll när hon log
Men efter en veckas kärlek
Vissnade den och dog
Jag fick nog
För jag vill ha en vän
För jag vill ha en vän

Jag har fått nog av spacklade dockor
Som man kan efter nån minut
Som flirtar med grunda ögon
Och som stolt exponerar sina attribut
Jag är less på att vakna med ågren
Efter ett meningslöst, känslolöst skjut
Ja, jag måste ut ur svängen
Jag står inte längre ut
För jag vill ha en vän
För jag vill ha en vän




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-21 18:27



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En vacker yta är inte allt, det måste finnas nåt under ytan. Sedan kanske man inte ska ha för stora förväntningar.
2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP