Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlar på vänner

Förvridna av ålder
Sega i benen
Men pigga i kolan
Pratglada
Livsdugliga
Härliga

Älskar sättet att språka
I all hast bakom en kvast
På dryga metrar utomhus
Över varsin kaffetår
Att snabbt säga hej,
Passar inte mej

Njuter av visdom
Som som läppjas ur koppen





Fri vers av lilla t
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-30 20:09



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Kaffet är en inspirationskälla
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t