Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Kärleksvers



Jag
Du
&&&




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-03 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
trianglarna betyder också elementen, om man lägger till ett rakt sträck i vardera får man alla fyra elementen... sjätte elementet är en cirkel som innehåller alla dom andra... själ... och eter är den femte =) (det första egentligen, men själ är före den också, och lugn är det första elementet, det som var mellan big crunch och big bang, before the birth of the universe... clear conciousness... shuddha prajnyana... sen yinyang är det riktiga andra... conciousness and energi. och det riktiga tredje är conciousness, energi, and slowness, som en båtsrotorblad...)

tycker om denna minimala experimentella poesin. jag kände en gång en kille, vid namn armorfelix2001 som gjorde 2-dimensionell poesi, sen använde han () också, så man kunde läsa varje dikt på 100 olika sätt... hans simultankapacitet var otrolig...
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP