Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerickar 30 juli

DET VAR EN GUBBE FRÅN SVEG
SOM KÄNDE SIG SÅ FEG
VILLE BAKA ETT BRÖD
MEN JÄSTEN VAR DÖD
SÅ DET BLEV BARA EN DEG


DET VAR EN FLICKA FRÅN PARIS
SOM VILLE RIDA PÅ EN GRIS
MEN DET GICK SÅ ILLA
ATT AV HON TRILLA
SÅ DET BLEV SORGLIGT PÅ ALLA VIS




Bunden vers (Limerick) av bohemen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-30 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP