Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidor på hög med band

 

Ikväll har måsar fattat tag i penseln

ser dem störtdyka. Överraska. 

Det sköna bli till ilska. Svärta. 

Örnens blick min kropp bakåtlutad. 

 

Ett sällsamt lugn. Min hand som slutat 

leta. Fingrarna som för din lugg åt sidan 

 

som sörjer men förstår mitt hugg 

rakt in i helighet. Det knappa. 

Det räcker nu. De tar mitt spjut för arm 

mot mark. Räcker nu. Allvarlighetens 

långa tystnad. Den försiktiga övergången 

till en sällsam frid ögonkast av enkel glädje 

 

Det räcker nu. 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-31 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP