Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folktomma gator

 

Folkhälsomyndigheten 

 

Låter oss fortsätta jobba hemifrån 

fram till jul. När julen kommer ska 

vi ta ny ställlning. 

Den nya chefen. Betydelsen av social 

tillvaro på arbetsplatsen kontra tid för 

familjen. 

Ingen nämner själen som om livet gick ut på 

att hålla döden stången så långt det bara är 

möjligt. 

våra levnadsår. Skjutsa på som mått på goda 

livsvillkor. 

folkhälsan. I hälen och hos doktorn. I tår levda 

men utan spritt. 

Fröken Julie målar med bred graffiti över 

borgerlighetens fasader och firar vuxenheten 

med att skratta åt sina läkarkollegor 

 

räddare människor finns inte. En yrkesgrupp 

fast i pappas förväntan. 

ett skratt far genom Allen. En djupare mening 

syns över den grisskära himmelen 

 

Värd mig. Örnens leende som formligen målar 

himmelen i den vackraste färgen skapad 

 

så skön att många döpt den till den starkaste 

i livet. Jag. 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-31 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP