Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rede att landa i..


Obunden
Ja rent av fri!

Synes mig tanken
som for förbi

Jag borde ha fångat
och hållit den fast

Innan den virvlat iväg
i all hast

Det är inte lätt
att tankar fånga
som flyger och far

Fria men flyktiga
utan ro

Söker sig kanske
likt fågeln ett rede

Att landa i och bo







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-31 09:19



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket bra skrivet, här har du verkligen lyckats ge ordet tanke ett eget LIV, väl skrivet och vackert avslut på dikten med!
2020-08-01

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Mycket vackert skrivet!
2020-08-01

  Kajan VIP
Fri tanke, fin dikt. Ett tankebo; kanske hos en författaren...
2020-08-01

  Kungskobran VIP
En av dina bästa, bokmärkes
2020-07-31

  Sparvögat VIP
Så vackert du får ihop tankens flykt här...
Mycket fint!
2020-07-31

  alicja lappalainen VIP
hörs i rytmen Hjalmar Gullbergs vacker efterklang
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP