Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absurditeter


Det verkar så absurt

man kan knappt tro
det är sant

Men det är i avståndet
ifrån

vi också närmar oss
varann

Det är i steget bakåt
vi får överblick och hopp

Om allt det kärleksfulla

Vi trodde vi gett opp




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-31 09:49



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
Så sant!
2020-08-01

  Kungskobran VIP
Klokt att ta ett steg tillbaka och betrakta på avstånd, mycket klarnar
2020-07-31

  Gunnar Hilén VIP
Där satt den !
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP