Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepningstvång på högre panna

 

 

Är ingen tävling 

 

inga tilltag så stora att kärleken inte 

kunnat förlåta så svårt det var för mig 

 

borde känt 

 

lägg ifrån dig bladen från den tid då

ögonen förblöd. Immade sikt. 

Vi skär oss lätt på hopp det ytterst ovalda 

 

blåser lätt på pekfingret  känn det 

varma om blundar 

 

verklighet och poesi. En decimeter till och 

från. En skala. 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-07-31 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP