Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Lill-prosa Maxi 56



Prydnad

Jag låter mina insikter flyta i strömmen tills de landar på stranden, och ett barn hittar dem.

Vi har alla gått barfot i sanden och funnit tomma snäckskal.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-11 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP