Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skogens rena tankar

Vitklädd
vandrar jag ut
i blåbärsskogen
stora bautastenar
mossar på
om rätt och slätt

Är nyfödd igen
tillåter mig
känna
i alla färger
om jag behagar
våga inte klandra

Hjärtat växer
fyller hela buken
bara kråkorna vet
vad jag tänker




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-31 17:36



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
våran föreståndare har plockat en hel hink vinbär. det blir saft av dem till augusti åt oss.
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP