Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

19

nervernas språk
som ett varmt nät
över ansiktet

varje fåra
ett kronblad kring
de dova orden

de gamla sagorna
du låtit mullra fram
över lägerelden

mitt bröst ännu
utspänt av en
tom sval vind




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-07-12 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver väldgit bra,
har inget mer att tillägga för tillfället,
fortsätt!
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies