Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppen som...

Jag är droppen

som hänger

kvar i vattenkranen

när allt dras åt

 

Jag är droppen

som faller ned

på kanten av

orons bottenplugg

 

Jag är droppen

som ligger kvar

med tankar

som aldrig torkar

 

Jag är droppen

som vill försvinna

till att alltid

komma tillbaka

 

© Björn Blomqvist 2020-07-31




Bunden vers av Björn Blomqvist
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-31 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist