Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällig gäst


Sommaren sveper förbi
Den flyktiga personalen
gör plikttroget sina sista åtaganden

De längtar
Trånar
till tiden
Då de gör sin sorti
Då skall de
tillbaka
till sina ”riktiga” liv


Deras värv
Var blott en hållplats
En tillfällig utpost mot det stundande
Livet
Karriären
Målet

Det som hägrar
finns åter i blickfånget
De har dansat en sommar

Lånat en bit av vår tid
Satt lite prägel
för att sedan försvinna
som en tillfällig gäst




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-01 06:23



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Bravo! Jag tyder dina rader som att det handlar om plikttrogna sommarvikarier. De finns, fråga mig.
2020-08-03

  BenGust VIP
Om inte pandemin går in i en andra våg
och åter sätter plikttrogenheten i fokus.
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP