Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man glömmer att man skapades för att stötta och hjälpa o bara tänker på pengar...


Skamhall

Det hette Samhällsföretag i början...
Stiftelsen Samhällsföretagen bildades 1980 för att samla ihop de olika antal regionala verksamheterna. Stiftelsen omvandlades 1992 till en koncern, med moderbolaget Samhall AB och flera regionala dotterbolag. År 2002 omvandlades koncernen till ett enda bolag, Samhall AB.
-källa Wikipedia

Men dess rätta namn idag ska vara SKAMHALL!!
Att bedriva vinst på de som behöver stöd och hjälp mest är fan en stor ynkedom.
Känner många personer som istället för att få hjälp blivit hårt åtgångna och förnedrade.
Man ska ta reda på vad man kan och inte kan ... men istället är det i vissa fall ett vuxendagis där all initiativförmåga och talang effektivt dödas och trycks ner.
Att skicka folk med förslitningsskador på uppenbart olämpliga uppgifter med ännu mer belastning är vanligt.
Skicka folk godtyckligt.. som småpåvarna till chefer tycker att de SKA göra.. inte vad de är lämpade för eller kan... det är av mindre intresse.. allt handlar om att gnida pengar... att hjälpa och stötta... faaan heller.
Trakasserier... sexuella övergrepp.. mobbing...
är det att stötta....
... som de sa i lumpen...
GÖR OM!!!
GÖR RÄTT!!!

har sett nog av skit...
detta samhälle har blivit mycket sjukare än vad Covid19 någonsin kan göra en människa...
Detta samhälle har förlorat sin själ och blivit ett Skamhälle där de som drabbas
ska förnedras och skambeläggas även för att de utsattes....




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-01 08:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tre st. S-anställda dog av covid19.
2020-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag har sett det inifrån, mannen.
Du har helt rätt.
2020-08-01

  Öknens Ros VIP
Pengar och vinster är det som styr i samhället, hur människor mår är av mindre betydelse.
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP