Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUGUSTIMORGON - tanka

Pastoral morgon

träden står tysta raka

daggen glittrande

i solens ömma strålar

spindelns unika konstverk




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-08-03 18:34



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Du målar med orden. Fint!
2020-08-05

  M.Eta
Fin naturbeskrivning!
2020-08-04

  Niliboy
Fint å levande diktat! Själv får jag ångest av alltför ihärdig tystnad!
2020-08-04

  Magdalena Eriksson VIP
ja skönheten kan vara snyggblank nästan ibland
2020-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en underbar morgon!
2020-08-04

  AiA Maria den fria
Tack!

Ljuvligt vackert !
2020-08-04

  Boel Lindell
Så fint diktat! Ser det hela framför mig och en högtidlig känsla infinner sig...
2020-08-04

    ej medlem längre
Så vackert och intagande dina ord målar en sommarmorgonbild!
2020-08-03

  Poeten Salvador VIP
Noga utvalda delar i bilden
2020-08-03

  BenGust VIP
Vilar lugn över det pastorala
skimrandet.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP