Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förflyter

ödslighetsvardagen

fyller den tid

som förflyter

 

tomhetstiden

breder ut sig

över den vindstilla ytan

rinner ut och lägger sig som ett lock

 

en rörelse i lövsalen

på melankoligrenen

den fragila fågeln

blektunn

späd

överröstar med hela kroppen

ett tomrumsinre




Fri vers av Inez L
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-02 09:22



Bookmark and Share


  Nanna X
Sorgligt, sorgligt...
2020-08-02

  BenGust VIP
över den vindstilla ytan
rinner ut och lägger sig
som ett lock (verklig poesi)

det ödsliga tomrummet förstärks av blekfågelns sång
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L