Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna Helena


Vad är det
du tänker på

Vad är det
du minns

Kanske en själ
som bland
andra själar finns

Är det hon
den sköna Helena
som i fjärran
drar förbi

Kan du höra
henne sjunga
så obunden
och fri

Bortom världens
alla kartor
och all geografi




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-01 09:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag hör sköna Helenas kör
i din dikt,
njuter av librettot från
Offenbachs underbara musik
2020-08-01

  AiA Maria den fria
Minns
själens natur
frihet är


Tack!
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP